U bent hier // B2B

B2B

Dankzij haar dicht netwerk van Thuiszorgwinkels en Apotheken kan Zorg & Farma een ruim zorgaanbod bieden aan haar professionele klanten.

Onze troeven

  • 70 apotheekteams van apothekers en farmaceutisch technisch assistenten
  • regionale teams van paramedische medewerkers
  • een ploeg van professionele, erkende ZIV-verstrekkers op het gebied van audiologie, mobiliteitshulpmiddelen, bandagisterie en orthopedie
  • professioneel en correct advies aan onze klanten
  • informatie & advies bij het opstellen van de dossiers voor het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH), met aandacht voor de mogelijkheden binnen de refertelijst van hulpmiddelen
  • een eigen technische dienst, vervoerdienst en dienst na verkoop

Aandacht voor intramurale zorgverlening

Bovenop het standaardaanbod heeft Zorg & Farma, samen met haar leveranciers, een specifiek productgamma ontwikkeld voor instellingen. Onze prijssetting is erg competitief, en aangepast aan de professionele markt.

Een greep uit het aanbod: anti-decubitusmateriaal, manutentiemateriaal, toilet- en douchestoelen, meettoestellen, ADL-hulpmiddelen, fixatiemateriaal, bandagisterie, orthopedie, audiologie, meubilair en allerhande comforthulpmiddelen.
Via onze apotheken leveren wij individueel verpakte medicatie aan bewoners in instellingen. Onze verpakkingsrobots verpakken de dagelijkse medicatie per innamemoment voor meer dan 4.000 patiënten.

Wens je een bezoek van onze relatiebeheerder voor meer informatie of een prijsofferte? Neem dan contact op via het Contactformulier.

Huurforfait rolstoelen in de Woonzorgcentra (Renting)

De wettelijke reglementering voorziet dat rolstoelen in een Woonzorgcentrum worden verhuurd in plaats van verkocht.

Onze rolstoelverstrekkers hebben zich gespecialiseerd in dit ‘Renting’-systeem. Bewoners krijgen van ons een rolstoel in bruikleen, aangepast aan hun behoeften. Na gebruik nemen we die terug, en passen ze aan voor een volgende klant. Efficiënt en klantvriendelijk.

De Thuiszorgwinkel investeerde in een ruime voorraad rolstoelen en verzekert een uitgebreide logistieke, technische en administratieve ondersteuning. Wij zorgen ook voor het jaarlijks preventief onderhoud.

Heel wat Woonzorgcentra hebben al voor onze ‘Renting’-formule gekozen.

Wil je meer informatie, of heb je vragen over een lopend huurcontract? Neem dan met ons contact op via het Contactformulier.